Legfrissebb fórum hozzászólás Általános csevej Úgy látom,az új "profi" szakértők vezetésével,nagy hulladék lett a tó!
Nyitvatartás:


non-stop

Időjárás

Tilalmi időszak:
A napijegy megváltásához érvényes éves állami horgászjeggyel és fogási naplóval kell rendelkezni!
Felhasználási feltételek


Az itt részletezett felhasználási feltételek (továbbiakban: Feltételek) a Háziréti horgászegyesületek egyesülése (2085. Pilisvörösvár, Hrsz. 127/6 továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett http://haziretito.hu weblapon lévő szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazza.

Felhasználónak számít a fent részletezett weboldalak ( http://haziretito.hu ) látogatója, illetőleg mindenki, aki a weboldalak bármely egyéb szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a weboldalak bármely szolgáltatásának használatát megkezdi, elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.

A Üzemeltető bármikor jogosult a Felhasználási Feltételek módosítására. A módosításról a weboldal „Home" menüpontjában elhelyezett felhívásban tájékoztatja az oldalra látogatókat, és a kihelyezés napjától a weboldalakra látogatók elfogadják a módosított Felhasználási Feltételeket.

Regisztráció

A weboldalak egyes szolgáltatásai csak regisztrációval vehetők igénybe, melynek feltétele az adatok megadása. A regisztráció törlésre kerül, ha a felhasználó nem megfelelő magatartást mutatta a regisztrációval igénybe vehető szolgáltatások használatakor, valamint a felhasználó külön kérésére. A felhasználó regisztrációja automatikus törléssel jár, ha reklám tartalmú bejegyzéseket, hozzászólásokat tesz a fórumban!

A regisztrációval Felhasználó beleegyezik, hogy a megadott e-mail címére az Üzemeltető hírlevelet küldjön. A hírlevelek küldése lemondható a felhasználó részéről az [e-mail cím megjelenítése] Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre küldött levéllel.

A regisztráció a regisztrációs űrlap valós adatokkal történő, megfelelő és hiánytalan kitöltésével indul. Amennyiben a Felhasználó nem ad meg adatokat, vagy nem megfelelő formátumban adja meg az adatokat, vagy olyan felhasználó nevet választ, amely már létezik, a regisztráció újra kezdődik mindaddig, amíg a regisztrációs űrlap nem teljes és hiánytalan, vagy nem ütközik már létező regisztráció egyedi azonosításra alkalmas adatába. A regisztráció szükséges feltétele annak megerősítése, hogy Felhasználó a Felhasználási Feltételek tartalmát ismeri.

Hírlevél

Regisztrációtól függetlenül kérheti az oldalra látogató, hogy hírlevelet küldjünk a részére. A regisztrált felhasználók elfogadják automatikusan, hogy részükre Üzemeltető hírlevelet küldjön. A hírlevelek küldése lemondható a felhasználó részéről az [e-mail cím megjelenítése] Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre küldött levéllel.

Fórum

A Felhasználó regisztrációja során vállalja, hogy betartja a Fórum Szabályzatban leírtakat.

Szerzői jogok

A Weboldalakon lévő tartalom szerzői jogi védelem alatt áll.

Amennyiben Ön a saját weboldalán az Üzemeltető által működtetett weboldalakra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, kíván elhelyezni, azt kizárólag a következő módon teheti meg:

Például:

„Háziréti tó www.haziretito.hu aloldal közvetlen linkje"

Amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni az Üzemeltető által működtetett weboldalakról, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi a weboldalakról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató linket helyez el a címben vagy cikk alá a következő módon:

Például:

Forrás: Háziréti tó www.haziretito.hu"

Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalak tartalmának ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogokat sért, és a Üzemeltetőnek jogában áll jogi lépéseket tenni.

Adatvédelem

A felhasználók személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési tájékoztató rendelkezik.

Fórum Szabályzat

A Felhasználók szabadon és általuk választott fantázianeveken (nick neveken) írnak, és róluk kizárólag olyan személyes információ, adatok jelenik meg, amit maguk önkéntesen megadnak.

Tilos az alábbiak használata a vendégkönyvben:

- szándékosan félrevezetni a többi Felhasználót

- más Felhasználó vagy a Szolgáltatást reklámozni, olyan módon, hogy pl. hasonló vagy összetéveszthető felhasználónéven bejelentkezni

- más felhasználói fiókot használni

- a weboldalon lévő szolgáltatások, jó hírnevét becsmérelni, arra nézve sértő kijelentést tenni

- bármilyen jogsértő tartalmat elhelyezni, jogellenes cselekmény vagy bűncselekmény elkövetésére felhívást közzétenni, vagy erre utaló magatartást folytatni

- a Üzemeltető szolgáltatásainak bojkottálására felhívást intézni

- reklámot közzétenni, üzletszerű kereskedelmi tevékenységet folytatni. magánszemélyként eladási, vételi, illetve csere ajánlatot tenni, vagy segítséget kérni ilyen ügyben

- politikai vonatkozású és/vagy tartalmú hozzászólást tenni

- trágár kifejezéseket, sértő szavakat, félelmet keltő kifejezéseket használni,

- olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet

- olyan tartalmat elhelyezni, amely mások szerzői jogát értheti

- személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet elhelyezni, még az érintett Felhasználó, külső személy beleegyezésével sem

- más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is

- obszcén vagy pornográf anyagokat megjelentetni, szexuális szolgáltatást kínálni vagy bármilyen, a közerkölcsbe ütköző tartalmat megjeleníteni

- olyan termékeket ajánlani, amelyek forgalmazása bűncselekményt vagy szabálysértést valósít meg (pl. kábítószer, pszichotrop anyagok), vagy amelyek forgalmazása engedélyköteles (pl. fegyverek, gyógyszerek, veszélyes tárgyak), továbbá forgalomba nem hozható termékeket eladásra felkínálni

- olyan írást közzétenni, vagy olyan írásra hivatkozni, amely a Üzemeltető jó hírnevét, üzleti érdekeit, általános megítélését, így különösen az általa forgalmazott termékeinek vagy szolgáltatásainak megítélését sértheti vagy veszélyeztetheti

- olyan tartalmat, írást, hozzászólást vagy képet elhelyezni, amely a 18 éven aluliak erkölcsi fejlődését gátolhatja.

A fent részletezett tiltások bármelyikének megszegése esetén a kérdéses tartalom, írás, hozzászólás eltávolításra kerül, és a szabályokat megsértő Felhasználó felfüggesztését, vagy törlését vonja maga után.2019.október 18.

Ma
Lukács
névnapja van

Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bojlis csapatunk

Partnereink


Budakalász


Pilisvörösvár


Horgásztó - horgaszto.wyw.hueXTReMe Tracker