Legfrissebb fórum hozzászólás Általános csevej Úgy látom,az új "profi" szakértők vezetésével,nagy hulladék lett a tó!
Nyitvatartás:


non-stop

Időjárás

Tilalmi időszak:
A napijegy megváltásához érvényes éves állami horgászjeggyel és fogási naplóval kell rendelkezni!

Kicsit késöbb a beigértnél, de gyönyörű halak érkeztek tavunkba!

Téli telepítés tavunkba.

Kedves Horgásztárak!

Örömmel tudatjuk, hogy megérkeztek a téli teleltetésre a betelepítendő pikkelyes barátaink új otthonukba.

Kicsit enyhébb lett az idő és sikerült lehalászni a halakat amit a Tógazda személyesen a helyszínen felügyelt végig. A halak hibátlanok és ereje teljükben voltak, reméljük az új otthonuk jobban tetszik majd nekik és sok horgásztársunknak okoznak majd örömet.

A betelepítésnél a tavon a jég nagy részét feltörtük, hogy megfelelő körülmények fogadják a halakat, viszont az időjárás nem kegyelmezett és erős széllel kisérte a telepítést ami sötétedésben zajlott már.

A tavon holnaptól Ponty tilalom lép életbe, ahogy már korábban azt jeleztük és December 12.-étől December 23.-a reggel is tart, ez után lehet majd újra horgászni rá amennyiben a körülmények hagyják és nem fagy vissza a tó. A horgászatnál a többi halfajra nincsen tilalom!

Horgászatról minden esetben érdeklődjön az elérhetőségeinken és pontos információt adnak a szolgálatos halőrök a tó állapotáról.

Megkérjük minden egyesület horgászát aki idén már nem horgászik az adott egyesületnél a körlevél szerint vagy személyesen háziréten adja le a fogási naplóját legkésöbb Január 5.-éig.

A betelepített menyiség a megszokottól kevesebb, mint az eddig betelepített év végi 250-300q ami késő összel szokott érkezni, mivel a telepítések 2011-ben jelentősen megváltoznak. 2011 szezon kezdetétől minden 2-4 hétben lesz telepítés annak elkerülése végett, hogy a halállomány nagyban gyérüljön, és igy ezt az állapotot folyamatosan felügyelet alatt tartjuk és folyamatosan pótoljuk a hiányzó mennyiséget. Az éves mennyiséget igy folyamatosan helyezzük bele a tavunkba és ha horgászok által kiírt mennyiség nagyobb, akkor ezt a következő telepítéssel kompenzáljuk egyböl fenn tartva az állandó egyensúlyt és hal mennyiséget.

A telepítésöl készült fényképeket a Galériában lehet megtekinteni >itt<

További képek a lehalászásról nemsokára.Minden jót kíván a

Háziréti Horgászegyesületek Egyesülésének Vezetősége

Szerző: Admin
2010.12.12.


Új hozzászólás

Hozzászólás küldéséhez először jelentkezz be, vagy regisztrálj!

Hozzászólások (0)

Ehhez a hírhez még nem szóltak hozzá.

2019.október 22.

Ma
Előd
névnapja van

Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bojlis csapatunk

Partnereink


Budakalász


Pilisvörösvár


Horgásztó - horgaszto.wyw.hueXTReMe Tracker