Legfrissebb fórum hozzászólás Általános csevej Úgy látom,az új "profi" szakértők vezetésével,nagy hulladék lett a tó!
Nyitvatartás:


non-stop

Időjárás

Tilalmi időszak:
A napijegy megváltásához érvényes éves állami horgászjeggyel és fogási naplóval kell rendelkezni!

Ragadozós

Új hozzászólás

Hozzászólás küldéséhez először jelentkezz be, vagy regisztrálj!
2013-11-04 11:03:29
T. Admin
Idéznék a Fórumon való részvétel szabályaiból:
-olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet
-olyan írást közzé tenni amely az üzemeltető jó hírnevét, üzleti érdekeit, általános megitélését, szolgáltatásainak megitélését sértheti vagy veszélyezteti, a felhasználó felfüggesztését vagy törlését vonja maga után.
Szabó úr a Tógazdát és azokat is akik nem értenek vele egyet durván sértegeti! Egyszerüen az ilyen stílusú fórumozókat törölni kell!
zola-40 2013-11-04 08:38:10
Úriember
Efgabo 2013-11-02 16:16:06
A fórum lényege, hogy mindenki hozzászólhat, véleményt alkothat. Ha egy embernek tesz kérdést, akkor tényleg a helyszinen kell az illetőt felkeresni, s nem itt rossz hangulatot kelteni.
admin 2013-11-02 06:47:30
Tisztelt Szabó Úr!

Amennyiben van mondanivalója kérem keressen meg a gátőrházba.

Huszti Gábor
Srs Spinning Team 2013-11-02 01:46:06
Látom mivel az uriember nem tud egyedül korrektül nyilatkozni ezért megjelentek a közeli, finoman hátulról egrecirozók! Ki beszélt magukhoz? Ki kérdezte önöket? Akinek én írtam nem tud válaszolni és önöknek mondott tollba? A másik fele. Olvasni sem tudnak? Azt írtam lezártam! Minek avatkoznak olyanba amihez nincs közük? Én a tógazdától kértem tájékoztatást nem a slepptől hogy is mondjam cirógatást! Ebből is látszik mennyit ér a nagy hazudozó embersége! Nem korrekt a tógazdánk! Érdekes, hogy csak a slepp szólt hozzá a témához. Csoki tőled meg elnézést kérek, bár én a külsősökre és rád értettem, hogy otthagytátok a nagy vezért, de a Tajti hozott szóba! Kár, hogy nem vagytok már! Eddig legalább ti voltatok a horgászokért! Szálkák voltatok a tógazda szemében. Sajnos ide jutottunk! Én meg eddig segítettem mindenben, de egy ilyen tógazdának soha! Egy hazug ember nem ember! Kapott egy utolsó lehetőséget, de itt sem tudott mást mint amit szokott. Terelt
Ennyi! Befejeztem!
Sz Gábor
bojleros 2013-11-01 11:48:52
T.Szabó úr hol van? Erre miért nem reagál???Olyan nagy elánnal írta a bírálatait,most miért nem ír valamit?Üdv.Holes.
verebesgyula 2013-10-29 13:20:58
T.Szabó úr!
Minden bírálatot szívesen fogadunk,még akkor is ha nem esik jól!Közvetlen,személyes kapcsolatba kerülhet a tó vezetésével és vezetőségével,ha ehhez a negatív bírálataival megtűzdelt leveléhez hajlandó az arcát is adni. Nem derül ki Önről hogy mióta látogatja a tavat,vagy melyik egyesület tagja,de az biztos hogy nincs tisztában a múltal,az előző vezetés hibáival,pénztelenségünk okaival. Ezért nem tudja értékelni a mostani vezetés munkájának eredményét! Soha,de soha nem volt ilyen körültekintő és sikkasztásmentes a tavon folyó munka,mint a tavalyi évben!Erről az évről még nem tudok nyilatkozni de a fogási eredmények egyértelműen bizonyítják hogy a megfelelő emberek vezetik a tó mindennapjait! Ha segítő szándékkal van a közösség felé és úgy érzi hogy vannak olyan ötletei mellyel a pihenésünk,szórakozásunk minősége javulhat akkor szeretettel várjuk a halőrházban,ahol mindent nyugodtan elmondhat,segíthet! Ha ez nem felelne meg akkor közvetlenbe tárgyalhat a saját egyesülete vezetőségével.
Jobbító szándékának reményében maradok tisztelettel:

Verebes Gyula
Csoki 2013-10-29 09:24:44
Tisztelt Horgásztársak és Szabó úr!

Örülnék neki, ha a jövőben nem esne szó az én személyemről ilyen litániákban, amiket olvastam. Evvel nem oldunk meg semmit sem szerintem. Senkinek sem lesz, jobb. Ez már a múlt! Most arra kellene koncentrálni, hogy jól haladjanak a dolgok továbbra is és segítsék annak a munkáját, aki ezen dolgozik, ha valaki akarja vagy mondja el azoknak az építő jellegű lehetőségeket, akik koordinálják a tó működését. Lehet, célravezetőbb lenne, mint ezt egy oldalon kifejtve teszik. Az, hogy ilyen vádakat és okfejtéseket írogatnak ide, sajnos nem fogja megoldani, hogy mindenkinek ugyan azon nézete legyen. Bele kell törődni, vagy oda kell állni, segíteni vagy, ahogy írta a Tajti is nem kell, oda menni ahol nem érzi jól magát az ember. Sajnos erre más lehetőség nincsen. A gyerekek is el tudják dönteni, hol érzik jól magukat és hol nem. Gondolom akkor a felnőtt embereknek is menni fog. Köszönöm én is mindenkinek a rengeteg megkeresést és érdeklődést, de kérem a múltat felejtsük el és nézzünk előre! Görbüljön…
Üdvözlettel: Polacsek Zoltán ( Csoki )
Tajti77 2013-10-29 07:55:54
Kedves Szabó Gabor! Nem értem az egész dolgot amiről ön beszél!!!! Én 10 éve járok erre a tóra pecázni és még soha nem volt ilyen jó a tó mióta a Huszti Gábor lett a tógazda! Ez a kijelentés meg végképp felháborító hogy nincs hal a tóba! Igen vannak rossz és jó napok is ezt el kell fogadni. Tessék egy példa mivel ez egy ragadozós rovat ezért nem kezdek el ponty horgászatról regélni az egyik barátom illetve csapattársam lejár süllőzni minden héten legalább 2 szer es meg sose volt olyan hogy ne fogott volna süllőt van amikor kicsit fog de akkor is fog!!!! Nem értem hogy milyen jogon jön ön ahoz hogy 1 személyben eldöntse hogy mi jó a tónak! Igen 1000 embernek nem lehet megfelelni de ha az 1000 ből 700 nak megfelel amit a tógazda csinál akkor nem értem mi a baj!!! Mindenkinek nem lehet megfelelni!!!! Én rendszeresen lejárok a tóra és több elégedett embert látok mint annak az ellenkezőjét. Annak meg hogy mi volt az oka hogy a Csoki elment a tóról azt szerintem csak a Gáborra és a Csokira tartozik!!! Sajnos a tónak elég rossz lett a híre az elmúlt 5 évben és akik azon vannak hogy vissza nyerjék az emberek bizalmàt nem kéne tönkretenni a munkájukat!! Ha önnek nem tetszik a tó akkor egyszerűen nem kell lemenni!!! Én sem megyek oda ahol nem tetszik nekem valami!! Üdv Tajti
zola-40 2013-10-28 10:26:13
Csodálkozva olvasom az itt leírtakat, igaz én csak egy húshorgász napijegyes vagyok, de egész más a véleményem. Nagyon sok helyre jártam Budapest környékén horgászni, de másfél éve horgásztam itt elösször, azóta csak ide járok. Mivel húshorgász vagyok, szerintem eredményesek voltak a pecázásaim, hiszen különben nem ide járnék. Igaz tudni kell azt is, hogy hova kell ülni.
A tóval, és a halállománnyal is meg vagyunk elégedve, és nincs érdekemben nyalni sem, hiszen semmi előnyöm nem származna belőle, mint napijegyes.
Én
Srs Spinning Team 2013-10-25 23:37:35
Mint mindig most is ügyesen terel. A kérdéseket úgy látom csak átfutotta. Sajnos ez lehet a baj sok mindennel itt a tavon! Jelzem ez elég nagy baj.
Remélem, hogy jövőre nem csak az anyagi helyzet lesz jobb, hanem a tó helyzete hal ügyileg, mert ez egy non-profit egyesülés és a pénznek nem a bankban, hanem halra fordítva a tóban van a helye. Amennyiben ezt nem mondta volna el Önnek minden horgász, mert nem hallgat meg senkit akkor tudatom, hogy ez a tagság véleménye! Jó az, ha van pénz, de amire nincsen, szükség akkor merjük azt betelepíteni és talán a napijegyeseknek és a tagjainak is több kedve lesz lejárni a tóra. Amennyiben ez nem megy, Önnek akkor kérem ne ennél az egyesülésnél koptassa a tógazdai fotelt. Higgye, el mindenkinek jobbat tenne evvel. Ezt ne vegye sértésnek! Volt elég ideje, hogy bizonyítson. Nagy volt a lendület, de magára maradt. Lassan lássa, ezt be kérem. Mi is így teszünk. Meg próbálunk, halat fogni egy üres tóból aztán rá kell jönni, hogy nincs értelme, és haza megyünk. Egyszer még megpróbáljuk, de utána feladjuk. Önnek is ezt kellene tenni év végén. Csak van olyan, aki végre érti azt, mit is kellene itt csinálni. Talán egyetértenek velem a tagok is. Részemről lezárva a dolog, mivel sajnos eddig sem kapott senki Öntől értelmes és korrekt választ, sem szóban sem írásban. Sajnálom!
Tisztelettel Szabó Gábor
admin 2013-10-23 07:25:32
Tisztelt Szabó Gábor Úr!
A Háziréti tóra lényegesen több békés halas horgász jár mint ragadozós. Az előrejelzés hosszú meleg őszt ígér a telepítéssel az Ő fogási lehetőségeiket szerettük volna javítani.
A betelepített csuka annyi mint az idén eddig kivitt mennyiség tehát az állomány vissza lett pótolva.
Mire a víz lehűl a keszeget a horgászaink el fogják vinni ezért a csukázásnak a szezonba nem lesz akadálya. A keszegek átlagos súlya 40 dkg volt, a csukák jelentős része ekkorát már nem tud lenyelni.
Az egyesülés anyagi helyzete stabil, minden telepítésről jegyzőkönyv készült ezeket az ott jelen levő vezetőségi tagok és horgászok az aláírásukkal hitelesítettek.
A verseny eredményét várjuk meg és utána mondjunk véleményt.

Tisztelettel: Huszti Gábor tógazda
Srs Spinning Team 2013-10-22 23:25:24
Csak 255kg Csuka? Hozzá az éhes Csukáknak 1tonna keszeg? Nehogy eltudja vinni az ember? Különben pergető verseny elött keszeget rakni? Gondolom ezt mindenhol Így csinálják. Elvileg tele van az egyesülés pénzzel, ezt híreszteli a tógazda, ahhoz képest soha ilyen kevés csuka nem jött! Bár sokan azt is mondják, hogy az idei betelepítendő amur és keszeg sem jött meg amiért fizettünk! Jól van ez igy kedves tógazda úr? Önnek van elképzelése a tó vezetéséről? Tavaly legalább előre mentünk. Idén meg érdekes módon még a kollegái is otthagyták. Lehet valami nem jól működik? Tisztelt nagyra tartott tógazda úr mi lehet a baj?
Tisztelettel Szabó Gábor
becsitibi 2013-10-05 21:54:53
Gábor,köszönöm válaszát,még az idén elmegyek egy párszor napijegyezni,hogy jövő tavasszal legyen egy kis tapasztalatom a tóval kapcsolatban.

Üdv:becsitibi
admin 2013-10-05 16:51:38
Szia Tibi!

Háziréten a specialisták szép harcsákat fognak. A bójás harcsázáson kívül minden felszerelést lehet használni, de a behordás nem engedélyezett.

Üdvözlettel: Huszti Gábor
becsitibi 2013-10-03 10:58:08
Sziasztok!

Az idén kezdtem el csakis harcsára horgászni,a galériában láttam hogy szép harcsákat fognak a tóból,ezért valószínű hogy jövőre átköltözök Slötyiről,mert halat adott a kb 80-90 alkalomból.

Az lenne a kérdésem hogy mely harcsázó szerelékekkel lehet horgászni a tavon,pl engedélyezett-e a csónakos behordás,esetleg a bólyás harcsázás,a felszíni fekvő stupek,vagy az óriásantennás módszer,lehet-e horogkombinációt használni,ha nem engedélyezett a csónakos behordás,akkor az etetőhajós behordás lehetséges-e,a fonott zsinór használata megengedett-e,halradart lehet-e használni?

Továbbá szükségem lenne egy társra,aki belevezet a tó rejtelmeibe,akár közös pecázásokba részt venne.

Megjegyezném hogy nem vagyok húshorgász,ezt a fogási naplóm bizonyítja,ami amibe az idén 3 hal került.

Üdv:becsitibi

2019.augusztus 19.

Ma
Huba
névnapja van

Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bojlis csapatunk

Partnereink


Budakalász


Pilisvörösvár


Horgásztó - horgaszto.wyw.hueXTReMe Tracker